Nazlı Çelik MAKÜ’de

15.10.2019

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu (KÜSAT) tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Star TV Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik, MAKÜ’de öğrenciler ile buluştu.

Söyleşiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar başta olmak üzere Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Şehit ve Gazi aileleri, öğrenciler ve Burdurlular katıldı.

KÜSAT’ın Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Raşit Acar yaptığı açılış konuşmasında ‘Barış Pınarı Harekatı’nın milli bekamız  ve ülke güvenliğimiz için mücadele eden askerlerimize zarar gelmeden başarıyla sonuçlanması her vatandaş gibi bizim de temennimizdir.  Tam bu noktada yakın tarihte çok fazla harekât ve operasyona haber yapmak adına dahil olan ve milli hassasiyetine büyük destek verdiğimiz Nazlı Çelik’in bizleri kırmayarak aramızda olmasından dolayı çok mutluyuz, kendilerine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından içlerinde Nazlı Çelik'in de bulunduğu izleyiciler; Barış Pınarı Harekâtına destek olabilmek adına hep birlikte "Türk Milleti ordusunun yanında" mesajını vererek harekata Burdur’dan bir destek videosu çekti.

Daha sonra sunumuna başlayan Nazlı Çelik de söyleşide Barış Pınarı Harekatı'na değinerek "Resulayn, Arapça'da 'Pınarın başı' demektir. Bu isimle yola çıktık. Vatanımız uğruna yapılan bu kutlu yolda yaşamını yitiren şehitlerimizin ruhu şad olsun. Orada hala mücadele etmekte olan Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun." sözleriyle aslında daima aklının orada onlarla birlikte olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Meslek hayatına, deneyimlerine, yaşadığı bazı anılara değinerek yaşam boyunca ders çıkarılabilecek çeşitli örnekler sunan Çelik, salonun doluluğuna ve ilgiye özellikle teşekkür etti.  Program sonrasında ünlü sunucu Nazlı Çelik ve Star TV İstanbul Haber Müdürü Selma Üstün'e katılımlarından dolayı teşekkür plaketleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Durmuş Acar tarafından takdim edildi.

Söyleşinin ardından Nazlı Çelik, sevenlerini kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

• Vali Ali Arslantaş’tan MAKÜ’ye Ziyaret | 07.07.2020
  • Rektör Korkmaz AGRO TV’nin Canlı Yayın Konuğu oldu | 09.07.2020
  • İyi Sürüye Sahip Yetiştiriciler Belgelendirildi | 03.07.2020
  • "Spor ARGEM" Performans Ölçümlerine Başladı | 18.06.2020